Nummerbehoud

Je nummer verhuizen naar CloudSphere

Hier dien je het verzoek in om je telefoonnummer(s) te verhuizen naar CloudSphere. Vul alle gegevens zorgvuldig in en lees hieronder de voorwaarden bij een succesvolle nummerportering. Vervolgens neemt je contactpersoon bij CloudSphere de aanvraag in behandeling.

Voorwaarden nummerbehoud

  • Het overnemen van je telefoonnummer(s) duurt gemiddeld tien werkdagen. Jouw contactpersoon spreekt met jou hierna de datum van overstap af. Op de datum kan de overstap zelf geïnitieerd worden zodat je zo kort mogelijk onbereikbaar bent. Ervaring leert dat je theoretisch maximaal 1 uur onbereikbaar bent, praktisch is dit meestal enkele minuten.
  • De nummerportering kan al plaatsvinden terwijl je contracttermijn bij je huidige provider nog loopt. Je provider zal dan een eindafrekening sturen voor de voortijdige beëindiging van je diensten. Hierin is CloudSphere geen partij. Indien je hierover vragen hebt, adviseren we om contact op te nemen met je huidige provider.
  • Verschillende telecomaanbieders zien het overnemen van de telefoonnummers ook als een formele opzegging van alle diensten. Dit houdt in dat ook alle achterliggende diensten als een internet-, pin-, of alarmlijn komen te vervallen. CloudSphere is hierin geen partij. Neem contact op met je huidige provider om de gevolgen van een nummerverhuizing te bespreken.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 InfoSphere BV. CloudSphere® is een geregistreerd handelsmerk van InfoSphere BV. Website powered by Shazzoo.

Log in with your credentials

Forgot your details?